Klik tau!

Monday, August 2, 2010

BlogNiaga - Z.O.K-Collections

Salam.

Aku baru published blog utk aku start bisnes kecil-kecilan. Setakat ni, stok barangan masih limited, tapi from time to time insyallah aku akan tambah new items especially design-design yg the hot di pasaran.

So guys, check it out zok collections.

ZOK... bukan ZOUK....

Tokei Kedai- Puan Z.O.K

Note: ZOK? Nama Mami la tu.............

5 ulasan:

Kazaztan Team on Monday, August 02, 2010 12:50:00 PM said...

tahniah...

Jajadomaq on Monday, August 02, 2010 6:07:00 PM said...

Tq dear friend!

CikLilyPutih on Tuesday, August 17, 2010 11:21:00 AM said...

congrats lah dpt bukak online bisnes tapi jgn lupa simpan segala transaction tau, nanti LHDN dtg check..

Dewi Aja on Saturday, October 29, 2016 4:08:00 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja on Friday, November 11, 2016 4:59:00 AM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...