Klik tau!

Monday, March 30, 2009

Besday Opie

Hari ni genap 2 tahun umur Opie ... dah besar la anak aku sekarang.. cumanya aku heran naperlah dia tu tak pandai2 cakap.. nak sebut "mommy" pun tak boleh.. padahal kakak dia bukan main lagi..

Aku ada order cupcake sarah yg sedap... gambar tom & jerry dan dora & boots.. ni suggestion Adda... dia yg lebih2.. maklumlah adik dia main ikut ja...


Ni gambar cupcake Tom & Jerry tu... hehehhe

2 ulasan:

catz on Friday, April 10, 2009 8:55:00 AM said...

hepy besday Opie. Lama tak jumpa Opie ... sure dah besau

Jajadanakomaq on Friday, April 10, 2009 2:46:00 PM said...

Ain, Badan dia jer makin membesar.. tapi cakap ntah apa2.

Yang dia tau cuma "ma" - panggil jajad, "nak cu" - nak susu, "akit" - sakit dan "abah".

huhuhuhu....

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...