Klik tau!

Thursday, August 13, 2009

Bergaya dengan Crocs

Hohoho... last week sudah buat kerja gila... sudah pergi ke Crocs outlet kat Mines dan dah borong 4 pasang kasut Crocs utk Adda, Opie, Abah & Mommy.... Memula plan nak beli kat Abah, last2 beli utk the girls n diri sendiri.. wakakakakka.. apa kejadahnya!!

Anyway, dah beli Crocs Mary Jane Girl (pink) utk Opie, Dora (pink) utk Opie, Alice (black) utk Mommy & Crete (Khakis) utk Abah.... Pastu, tetiba menjadi kopak!

Anyway, mereka2 sudah mula bergaya sakan!

Opie: Stylo la kasut Mary jane ni!

Close up sket...

Adda: Best la kasut Dora!


Closeup lagi...

Girls: Model Crocs tak rasmi..

This is my shoe.... kapet opis sebagai BG



This is Abah's sandal.. Crete.
Tak sempat snap gambar lagi... boleh dia pakai ni kat kedai! Huh, rosakla........


Note: Ni la kasut raya... takde dah nak beli kasut lepas ni!
Read rest of entry

Majlis Cukur jambul & Marhaban Imran

So, mak mentua aku berniat nak adakan majlis cukur jambul utk cucu lelaki dia, Imran....

So, akupun balik ke kampung utk majlis ni... Ni berlaku Sabtu 2 weeks ago.. haaha.. baru ada masa nak upload gambar2....

So, nilah dia gambar2 di acara majlis tu... ramai gila org yg datang... mak mentua aku join majlis dgn sepupu laki aku.... anak dia baru sebulan.. anak aku dah 7 bulan.. wakakaka... layan jer la ye permintaan org2 tua ni ...

video
Video majlis cukur jambul.... mmg aku tak paham seketul pun aktiviti...

Kaum2 ibu bermarhaban (aku tak tau apa2...)

Kaum2 bapa sebok sembang jer la...

Ish.... agaknya depa dok kata "anak dah besar baru nak cukur jambul ke???"

Hanya senyum jer... dan angguk2 kepala.. bukan aku tau apa pun!

Jejaka Jawa Parit Baru

Adda - Ayula tu konon pakai bunga...

Opie- Ni pun, cas cute la tu pakai bunga...

Mommy & Imran selepas majlis

Abah & Imran (nyampah la Abah.... asik xmo tunjuk muka)


Note: Majlis ni fully sponsored by mak metua! Byk gak duit org tua ni ye...
Read rest of entry

Monday, August 10, 2009

Hi-5 Surprise! - 35% Discount Voucher

Assalamualaikum. Dear Friends & Sesapa jer la ye!

I have a 35% voucher utk menyaksikan Hi-5 Surprise! show utk di let go. So, sesiapa yang bercadang utk bawak anak2 utk menyaksikan show ni (especially during Merdeka holidays) dan nak this voucher, do leave a message dan aku akan passkan/poskan voucher ini.

First come basis ye.

Serial no dilindungi... Kalau betul2 nak baru leh bagi serial no.

Details:
Date & time : 29-30 Aug 09 (3pm & 7 pm), 31/8/09 (12 pm & 4pm)
Venue : Arena of Stars , Genting Highlands
Ticket Price : RM150, RM120, RM80, RM50 (before discount)
Booking : 03-224199999

Silalah baca lebih lanjut T&C

For more info, pls visit http://www.yvents.com.my

OK. Aku dpt voucher ni dengan pembelian kasut Crocs for sekeluarga (except Imran la..). Dengan belian RM200 ke atas, anda boleh dptkan voucher ni jugak... Rasanya beli produk Mcalaren & Mom's Care pun leh dpt voucher ni jugak kot.... Tapi yg aku punya voucher ni, aku nak bagi jer sebab takde plan nak bawak anak2 pergi tgk show ni pun.

Notes: Aku, laki & girls udah jejalan pakai Crocs ... Pada Imran yg belum tau jalan tu.... ko tggu la sampai leh jalan ye baru mommy beli... takde pekdahnya beli kasut memahai utk baby yg lum jalan!
Read rest of entry

Friday, August 7, 2009

Macam-Macam

Seorang A:
Tak nak buat kerja ye? Udah kena warning & reminder ....

Seorang B:
Udah 2 kali mengelat ye bila soh buat kerja .... aku kena menjawap la ni ??


Note: Macam2 la!
Read rest of entry
 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...