Klik tau!

Thursday, August 13, 2009

Majlis Cukur jambul & Marhaban Imran

So, mak mentua aku berniat nak adakan majlis cukur jambul utk cucu lelaki dia, Imran....

So, akupun balik ke kampung utk majlis ni... Ni berlaku Sabtu 2 weeks ago.. haaha.. baru ada masa nak upload gambar2....

So, nilah dia gambar2 di acara majlis tu... ramai gila org yg datang... mak mentua aku join majlis dgn sepupu laki aku.... anak dia baru sebulan.. anak aku dah 7 bulan.. wakakaka... layan jer la ye permintaan org2 tua ni ...

video
Video majlis cukur jambul.... mmg aku tak paham seketul pun aktiviti...

Kaum2 ibu bermarhaban (aku tak tau apa2...)

Kaum2 bapa sebok sembang jer la...

Ish.... agaknya depa dok kata "anak dah besar baru nak cukur jambul ke???"

Hanya senyum jer... dan angguk2 kepala.. bukan aku tau apa pun!

Jejaka Jawa Parit Baru

Adda - Ayula tu konon pakai bunga...

Opie- Ni pun, cas cute la tu pakai bunga...

Mommy & Imran selepas majlis

Abah & Imran (nyampah la Abah.... asik xmo tunjuk muka)


Note: Majlis ni fully sponsored by mak metua! Byk gak duit org tua ni ye...

1 ulasan:

suhanazainal on Thursday, October 29, 2009 5:48:00 PM said...

wakakaka...besarnya baby. hehehe....

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...