Klik tau!

Friday, April 24, 2009

Chicken- a-la-Carte

Salam.

Kali ini aku terpaksa juga take 5 minutes nak tulis dlm blog ni sebab nak share dgn korang satu kisah yg boleh menjadi teladan kepada kita yang selalu mengeluh tentang kehidupan kita.

Please take a moment to watch this short movie, the winner of Berlin short film festival about hunger & poverty. Semoga kita akan lebih bersyukur dengan apa yang Allah SWT kurniakan dan ada tekad untuk membantu insan yang lebih memerlukan.

http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte

2 ulasan:

zulfarina zulkeple on Friday, April 24, 2009 4:08:00 PM said...

tak bleh buka la

Jajadanakomaq on Friday, April 24, 2009 6:13:00 PM said...

Zul, tq sebab bagitau. ada masalah kat link.. dah betulkan. Sudah boleh tgk.

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...