Klik tau!

Friday, April 3, 2009

pening kepala

Pening gila kepala aku ni... semua penangan kopi pekat kat prince hotel.

Tadi aku kena gi mengadap delegate dari Korea... ada la 2 company yg buat e-learning... macam best2 gak product diorg... nanti nak kena review kat website diorg.

Lani rasa nak kena baring.. ting tong!!

1 ulasan:

wow gold on Friday, April 10, 2009 5:17:00 PM said...

shoes say nike shoes,cheep jordan shoes,sport shoes,casual shoes.

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...