Klik tau!

Monday, May 4, 2009

Blogger Award???

Salam.
Ni entry yg aku pun tak tau apa motifnya.... Tapi Suez cakap sama ada aku bleh komen2 logo kat bawah ni atau sama ada aku bleh buat bodo... eemm... kalau buat bodo tu macam tak sopan lak kan.... dah Suez tag nama aku kan.. kecik lak hati dia kalo buat bodo (walaupun aku ni mmg bijak buat bodo)... So, demi menjaga hati dan perasaaan, maka aku bijakkan diri mengkomen logo bodo ni.
Pada pendapat aku, award ni tujuan dia nak bagi kat kawan2 kita sebagai penghargaan sebagai seorg blogger yang cas best laaa.. So, its from a friend to a friend la.... Bila bagi tu, kita kena sertai sekali dgn ucapan pujian2 melangit, kalau setakat tag jer nama kawan, macam tak berapa kena laaa....

OK. Tu jer kot Suez..... oh ya! Ko mmg blogger yang hebat!

Salam.

2 ulasan:

Mohd Riziqin Hill on Tuesday, May 05, 2009 9:44:00 AM said...

Ini logo ape ni??

Dah mcm logo JPJ dah den tgk!!
Takkan dlm blog pun JPJ nk kaco..


aduyaii~

kah kah kah..

suhanazainal on Tuesday, May 05, 2009 1:44:00 PM said...

huhu memang macam sangat pon.

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...