Klik tau!

Friday, May 29, 2009

Jawa-Mamak Look-alike Meter

Ye ke ni??



Semuanya cam Abah... tipulah!

MyHeritage: Family tree - Genealogy - Celebrity - Collage - Morph

7 ulasan:

Mohd Riziqin Hill on Friday, May 29, 2009 7:09:00 PM said...

terimalah seadanye kak jajad~

zulfarina zulkeple on Monday, June 01, 2009 9:18:00 AM said...

heheheheh iye ke mesin tuh

Jajadomaq on Monday, June 01, 2009 6:17:00 PM said...

Reez- bukan takmo terima, tapi penat tau beranak... tetiba muka cam bapak dia.... adakah aku hanya "hos" utk buat anak ja????

Jajadomaq on Monday, June 01, 2009 6:17:00 PM said...

Zul, tu la.... cam tak betul kan.... rasanya imran tu ensem cam mommy dia ja.. wakakakkaka

kazaztan on Tuesday, June 02, 2009 1:17:00 PM said...

huh...tunggu beso skit... leh confirm kan...skrg nie susah skit nak confirm...

suhanazainal on Tuesday, June 02, 2009 2:18:00 PM said...

tipu je meter tu. adda sebijik muke mommy. anak mami.

Jajadomaq on Wednesday, June 10, 2009 3:27:00 PM said...

Zai, ala... dia besar pun aku rasa cam muka aku... mesin ni penipu la..

Sue, betul3.. adda bakal anak mami the movie 20 (lagi 20 tahun dia berlakon la)

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...