Klik tau!

Friday, June 5, 2009

Ayam DJ-LRC yang menjadi igauan!!!

Sejak Suez mempromosikan ayam dj-lrc ni.. rasanya kengkawan semua cam tak tentu arah ja... termasuklah diriku yang memang pantang bab makanan yang enak-enak!

Maka dengan sukacita dan gumbiranya aku pun terus menepon kak didi (yang sgt peramah dan sudah tentu comei orangnya) untuk mengoder seketul + 4 bake potatoes.... Orderan aku ni aku takmo bagitau abah.. mau kasik surprise sama dia.... maybe jugak aku sempat akan menipu yang akulah yang masak ayam tu.... wakakakaka... (tumpang lalu kat kak didi... jangan mareee..)
Yg syoknya, kak didi ni bagus betul.. siap ada kalendar yang catatkan sapa yang mengorder dan lokasi penghantaran.. so, sesapa yg saja2 nak memain buat2 order... toksahla.. nama anda akan muncul kat blog tu... jgn kasi malu aaaa.....


Bagus2! Kasik tracking sama itu customer....

Kesimpulanya, mlm Ahad aku nanti akan jadi lebih menyelerakan dan mengenyangkan. Nanti anak2 aku akan ckp .. "wah.. mommy... mommy pandai la masak.. syedap!!!..............." Wakakaka.... tapi.... kena la credit kat tokey ayam kan.....


Note: Tak sabar rasanya..... sampai gitu sekali .... hebat betul!!

2 ulasan:

suhanazainal on Saturday, June 06, 2009 4:29:00 PM said...

eh apsal aku yg rase berdebar2 ni? Huhuhu.

Jajadomaq on Wednesday, June 10, 2009 12:53:00 PM said...

Suez, ayam ni bagi aku boleh tahan la rasa dia.. cuma lagi sedap kalau ada cicahan black pepper ke, sos mushroom ke... hehehe.... sebab kering pulak ayam ni.. last2 kena mkn dgn cili sos...

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...