Klik tau!

Monday, July 13, 2009

YM Anak Pak Ramli

Aku kembali setelah seminggu menyepi (ceh.. ada sapa peduli sama ko?)...........

Ni entri pendek jer....
entri panjang esok aaa......
Byk mau citer ni...

Sekarang ni.. semenjak dua beradik ni dah ada dalam list YM aku, asik jer aku dok salah klik... Dua2 mau letak nama En. Ramli... dah la sama2 start nama "Z". Selalunya aku dok salah hantar mesej kat si kakak.... pastu, asik kena gelak!

Korang berdua betul2 mengkonpiuskan aku....

Takpa.. nanti aku tukarkan ID korang. wakakakakaka..

Sorang sulung, sorang bongsu.... setel!

Note: Jangan mareee aaa Zai Ramli & Zam Ramli! Kepada kawan2 yang lain, sori, 'ter'iklan sekali nama korang!

2 ulasan:

kazaztan on Monday, July 13, 2009 12:29:00 PM said...

ko mgg....cis...ehheheheh...sabo jer la...

Jajadomaq on Monday, July 13, 2009 2:41:00 PM said...

Zai... hahahahha.... habis semua rahsia pecah... seb baik dua2 pun satu kompeni...

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...