Klik tau!

Thursday, July 2, 2009

The Missing Powerpuff Girl

Mommy ada belikan Buttercup & Blossom lepas Adda dapat hadiah hari jadi Bubble dari Nani & Tokba (mak bapak aku). Hadiah Bubble tu soft toy laa.. Tapi mommy belikan jugak Buttercup & Blosom yang cam belon tu (save budget) sebab Adda mengada nak cukupkan quota Powerpuff Girls...

Nani dan TokBa yang belikan Bubble ni

Mommy beli Buttercup & Blosom kat pasar malam.


Huh! Tapi lepas tu korang cucuk Buttercup dengan pen sampai pecah lunyai. Mommy dah buang pun dia dlm tong sampah.

Jadi, perlukah mommy layan kalau Adda merengek2 mintak mommy belikan lagi Buttercup sebab nak temankan Bubble & Blossom....... ?

Tak yah nak buat muka suci mulut comot nak pujuk2!
.

.


.


.


.


Ko lak tak yah senyum la Rabbit kuning..........


Lepas ni nasib ko sama jer dgn Rabbit pink ni......


Note: Sayang punya pasal, mommy carik gak la nanti Buttercup.

3 ulasan:

chuopa on Thursday, July 02, 2009 1:30:00 PM said...

ahahhahahah.. giler klakar weyyy...

jellyna on Thursday, July 02, 2009 2:05:00 PM said...

teringat dora belon syasya yg dah berapa kali beli asik mampus jugak.. nak kena beli kan lagi ke?

Jajadomaq on Thursday, July 02, 2009 2:43:00 PM said...

Choup, kalau kes asyik nak kena beli pastu pecah, beli pastu pecah... lama2 dah tak kelakar!

Jal, agaknya semua ibu mengalami masalah belon mampus.. tak kira la dora, powerpuff, pooh dan lain2 kan...semuanya pasti pecah gak...
Pastu, isunya di sini.. perlu ke beli ganti balik???

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...