Klik tau!

Thursday, July 2, 2009

Kreatif yang melampau!

Mommy sememangnya nak anak2 mommy kreatif dan berdaya imaginasi tinggi. Maka mommy tak pernah menghalang anak-anak mengekspresasikan apa yang terpikir di minda pada dinding2 di dalam umah. Maka terhasillah……..


Family potrait yang syahdu

Spongebob yang gembira

Encik Krab, nak ke mana tu?



Mungkin ini Rabbit dari citer Tigger & Pooh?


Tiga beradik... sweet!


Botol air atau kaki palsu?


Spiderman

Berjalan2 bersama kucing?


Berjalan2 bersama rakan taska?

Boipren berbaju merah...

Goliath (Jojo Circus)

Remote TV pun ada..

Setelah keadaan dinding menjadi makin tak terkawal, Mommy berbincang dgn Abah, dan decided untuk belikan papan lukis yang boleh reusable selalu. Boleh la lukis dan padam sesuka hati sampai penat………

Papan lukis hadiah dari Abah & Mommy

Tapi mengapa korang perlu conteng jugak kat belakang papan lukis tu?


Apa kabar kucing berkaki 11?


Note: Nampaknya cubaan mendisiplinkan tak mendatangkan hasil!

5 ulasan:

rozinorazali on Friday, July 03, 2009 2:09:00 AM said...

ibu bapa kena kreatif juga...
whiteboard tu mmg x jalan...
tapi cuba guna recycle paper dan jadikan drawing book mereka...
buat seorang satu...
insyaallah...

nota kaki: kalau blh letak nama mereka dihadapan. selamat berjaya.

jellyna on Friday, July 03, 2009 9:30:00 AM said...

eh meja stadi tu sama cam syasya laaa

Jajadomaq on Friday, July 03, 2009 9:41:00 AM said...

Ajin, Aku udah try macam2.. scrapbook (siap ikat2 dgn reben lagi), beli drawing block, buku coloring... semua tak menjadi.. lunyai camtu jer.. pastu mula la sepah satu umah... last2... ke dinding tu jugak diorg lukis.... mmmm...

Jal, ye.. rasanya ramai yg beli set meja study tu.. sebab paling murah kat kedai kan.. kalu rosak pun tak sakit hati sgt. hehehhehe

Kal El on Friday, July 03, 2009 11:21:00 AM said...

ahahahah anak u tau u banyak keje ngan graphic designer... tak pun sebab u selalu stay back dulu masa pregnant tak?

Jajadomaq on Monday, July 13, 2009 2:42:00 PM said...

Hahaha.. Syah, sori... lambat membalas... yela... I rasa pun sebab tu lah... asik mencontiang jer kerja budak2 tu...

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...