Klik tau!

Thursday, July 16, 2009

Boipren Demam

Kesian.... Dah dua hari boipren aku demam dan muntah2.... Cirit birit tak tau la berapa kali....

Semlm aku terpaksa cuti sebab nak jaga dia... tak kan nak tinggalkan dia kat taska.. tak sampai hati lak.. asik merengek ja... Maklumlah tak sehat.. Kang, cikgu2 lak tensi... Takpa2.. Mommy jaga Imran.. (kakak2 pun apa lagi.... sebok takmo pegi taska).

Kat Klinik.. muka layu jer... tapi still ensem kan??

Opie sebok panjat sembang dgn fish yg ada kat klinik

Sambil tggu org ramai gila kat Klinik Fazliyana, kami singgah mkn kat Ayamas.. Ayamas tu sebelah jer dgn klinik...

Nampak menarik, tapi frust! Ayamnya keras kiong!

Huh! Seksi ye! Jaga ko!

Gegar gambar sebab nak peace gak!

Mamat ni tak bagi aku upload gambar dia.. ah! sukati aku la!
Boipren menjeling dari kejauahan.


Lepas gi klinik, balik ja umah, bagi ubat kahak.... tak sampai seminit, Imran terus muntah, kuar habis seme lendir2...

Muntah pun mau upload ka?? Geli la woi!

Bibik..... ehh.. Mommy... sila bersihkan saya...

Yoyo.. wassup! Ensem kan boipren aku!

Note: Hari ni boipren dah ok. Panas dah takde.. Muntah2 pun takde... Maka ke taska la dia dan kakak2nya.


3 ulasan:

jellyna on Thursday, July 16, 2009 3:40:00 PM said...

dah besar dah boipren kjajad ek? memang encem, kadang-kadang muka mcm muka opie, kadang-kadang muka cam adda pon ada gak. memang truly adik bradik la tu... hehehe

Jajadomaq on Thursday, July 16, 2009 4:28:00 PM said...

Jal.. tu la.. boipren dah agak besar... walaupun baru 6 bulan.. dah leh duduk dlm buggy...

Uh.. nasib baik ada muka adik beradik.. kalau muka cam Hugh Jackman ke... penat nak menjawap kat laki. huhuhu...

zulfarina zulkeple on Friday, July 17, 2009 11:39:00 AM said...

Siannyer...muka nyer mcm arman jgk skit2

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...