Klik tau!

Thursday, June 18, 2009

Cinta Sepanjang Zaman

Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas.

Note: Akan datang ke sekarang dah macam ni?

5 ulasan:

nURmALa mAZLan on Thursday, June 18, 2009 4:38:00 PM said...

astagfirullaalazim...
takut nyer kalau jadi cam gitu
minta dijauhkan

Jajadomaq on Friday, June 19, 2009 2:54:00 PM said...

Ye betul... rasanya, dekat2 akhir zaman ni, perkahwinan akan jadi benda yang tak penting dah... dah jadi burden pun ada.... harap2nya dijauhkan dari anak2 dan cucu cicit kita.. aminn

rohamia on Friday, June 19, 2009 3:48:00 PM said...

amboi2.....mcm skang je....

suhanazainal on Saturday, June 20, 2009 6:56:00 PM said...

saperti kukenal lukisan ini. ala2 storyboard malacca warriors....

Jajadomaq on Wednesday, June 24, 2009 10:51:00 AM said...

Roha,
Ya la.. rasanya skrg dah camni...

Sue,
So tepat sekali.... sebab ilustrator dia org yg sama...

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...