Klik tau!

Thursday, June 25, 2009

Selamat Hari Jadi Adda!

Salam.

Hari ni Sarah Syuhada Shafie genap 4 tahun usianya.... dah besar anak dara aku ni.. bila tanya dia.. Adda dah besar ke, jwpnya.."Dah besar, dah boleh kawin dgn Adam!".. huh!!! bukan main la gediknya.... Adam tu boipren dia kat taksa la tu....

Hepi Besday Adda Sayang! (Gambar diambil pada pagi hari jadi)

Hepi 4th Besday!!! Wonderpets ke tu???

More cakes from Sarah Cupcakes.. Aik.. mana lagi 2 bijik ni??


Planning kali ni nak sambut besday Adda kat tadika jer lah. macam last year gak. Tapi kali ni Adda & kawan2 jer. Aku dah pesan kat cikgu sekolah mintak dia arrangekan apa2 yang patut. TQ cikgu Ila.
Besday Adda last Year masa 3 tahun (mood tak baik)

Semalam planning nak packing goodies utk bagi kat kawan2 Adda.. tapi last mengantuk yg amat. So, decided utk packing pagi tadi. Makanya, pagi2 buta aku dok mengepack goodies tu sorang2 (mommy la yg over excited kan).

Jam pukul 5 pagi bukan 5 petang!... (Awat ada hanger2 tu... jemur kain kat railing langsir ..hhehehe)


Anak2 & abah semua dok sedap tido.... cis!

Besday girl.. bantal Powerpuff Girls, baju Transformers!

Punyalah besar playpen, kat hujung tu jugak ko nak tido ye Imran!

Opie syok jer tido.... Kat sebelah tu bantal busuk Adda!

Aku pun memulakan sesi mengepack goodies sambil tgk MTV.


Goodies yang menanti masa untuk dipack
Setiap pack ada goodies ni..... wajib colourful

Memula nak pakai beg yg boleh reseal, kedai runcit tadak jual lak.. last2 solutionnya ialah plastik ni. Pastu stapler kan.. Murah & meet the purpose.

Tadaaaaaa... 35 bungkus sudah siap dipack utk shipment.


Semoga Adda enjoy besday & kawan2 Adda pun sker dgn cupcake & goodies tu.

Note: Mommy doakan Adda menjadi anak yang soleh, baik, bijak, pandai, mendengar kata, aktif, kreatif, dan segala yang hebat2! Mommy, Abah, Opie, Imran sayang sgt dengan Adda!

7 ulasan:

jellyna on Thursday, June 25, 2009 11:48:00 AM said...

eppi besday adda,
from your pren:
syasya...

Jajadomaq on Thursday, June 25, 2009 12:20:00 PM said...

tima kashih syasya.. enjoy your goodie bag plastic
from your pren too: Adda

Jajadomaq on Thursday, June 25, 2009 12:20:00 PM said...
This comment has been removed by the author.
suhanazainal on Friday, June 26, 2009 1:34:00 PM said...

hepi bedei adda.

from auntie yg asik together2 ngan mami adda mase adda dok dalam perot lagi. :)

Jajadomaq on Friday, June 26, 2009 3:43:00 PM said...

Tenkyu Auntie hot babe! (dulu2 abah panggil auntie & mami aweks hot babe) Skrg mami & auntie sama2 sudah produce anak dari perot!

suhanazainal on Sunday, June 28, 2009 6:55:00 PM said...

sudah produce anak pun masih hot babe apa? kalo tak caye sile tanya ayahsyamiel & pe'eq. hehe....

Jajadomaq on Monday, June 29, 2009 9:38:00 AM said...

Ye la... betul3.. ko mmg masih hot babe... masih mampu membuat hunky2 menoleh setiap kali ko melintas... hehehhee...

Aku pun dlm proses nak menghot babekan diri balik....

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...