Klik tau!

Tuesday, June 30, 2009

Hot Babe Kan?

Tgh digging dlm hard disk... terjumpa photo lama masa tgh bercinta dulu. Huh, boleh tahan comei jugak aku dulu kan? Wakakakka... Yang paling penting, kurus betul time ni....

Patutla Abah syok kat Mami dulu kan?

Huh!! Kurusnya!!!



Note: Boleh ke jadi hot babe balik??

12 ulasan:

kazaztan on Tuesday, June 30, 2009 10:07:00 AM said...

tak leh blah...bibir..merah siut...ehehhee....aku cabar ko jajad...jadi mcm tu balik...

Jajadomaq on Tuesday, June 30, 2009 10:25:00 AM said...

Ala Zai... aku tgh cuba la ni..... KO cabar ni, takde ke hadiah2 kalau berjaya? Boley aa bagi aku semangat.. hehehehhe

jellyna on Tuesday, June 30, 2009 10:30:00 AM said...

ish, memang tak kenal la kalau jumpa kjajad dulu, giler ahhh. kurussssssss

chuopa on Tuesday, June 30, 2009 12:48:00 PM said...

kak jajad buat plastic surgery ke sampai jadi cam skang ni? beza tul dgn dulu. ehehhehe.

Sarah Mokhtar on Tuesday, June 30, 2009 12:56:00 PM said...

uish..awek cun siut..mmg hot babe la..rebutan jejaka2 la nih ek?

evyn4ever on Tuesday, June 30, 2009 2:09:00 PM said...

serius sgt lain muka kt jajad:)

Jajadomaq on Tuesday, June 30, 2009 2:22:00 PM said...

Jal, Nasib baik jumpa skrg kan dah kenal...

Choup, ko anggap lah kes plastic surgery gone wrong... kes akak cam Abang Mikel Jeksen tu..

Sarah, jejaka jawa dah berjaya.. skrg mesti tepuk dahi menyesal!

Evyn, tak yahla diulang kata2 akak nampak lain tu... huhuhu

shonna on Tuesday, June 30, 2009 3:56:00 PM said...

Uikss.... Zai, bg laa hadiah keta sebiji. Tercabar gak nak kurus nie... huahahahhaa... Jajad, serius.. jom kasi cabar semua org... buh gambar dulu, sekarang dan 6 bulan dr sekarang? confident jer... :P

Jajadomaq on Tuesday, June 30, 2009 4:24:00 PM said...

Shonna, betul3.. kalau ada hadiah lagi semangat!

Saya sgt setuju... lepas ni tlg buat entri gambar dulu, gambar skrg dan gambar akan dtg.... 6 bulan lambat sgt.. mau kena updet tiap2 bulan

lepas ni sila buat entri gambar dulu & skrg... Ada berani ka?

kazaztan on Wednesday, July 01, 2009 1:22:00 AM said...

cis...tak igt....nak hadiah yg mahal je... aku bukan sorang hartawan...ehehhe..lg pun aku perlu ke join korang yer entri tu...bukan kalu skrg & 6 bln akn dtg aku ttp sama (eehhehe..berlagak siut...)

Jajadomaq on Wednesday, July 01, 2009 6:03:00 PM said...

Ah.. mmg berlagak.. maka aku sambut cabaran ko!!!

nak komen skit pasal ko kata bibir aku merah sgt.. tu mekap nak look tahun 50 an.. gambar tu masa aku berlakon teater, jadi awek tahun 50 an laaaaa....

ain said...

merahnya bibir diaaaaaaa .... :D

 

Counter la konon!

Sapa tu??

Term of Use?

Korang boleh ambik mana2 isi kandungan dalam blog aku ni... Tapi pls, bagi kredit dengan letak link blog aku... Paling2 pun, sila klik la kat iklan yang dok kuar tu.... TQ aa...